Välkommen!

Helenelunds trafikskola har funnits i 10 år. Vår affärsidé är att med hög kvalitet utbilda trafiksäkra och riskmedvetna förare.

Vi anser att det är viktigt att du blir bemött på ett vänligt och professionellt sätt. Vi vill att du skall trivas på Helenelunds Trafikskola.

Vi bryr oss om dig.

Kontakta oss

Obligatoriskt fält” anger obligatoriska fält

JUL REA!

Vi erbjuder nya elever

30% rabatt!

… på en körlektion à 80 minuter när du köper den tillsammans  med handledarkursen.

 

Dessutom erbjuder vi ett speciellt juklappspaket!

Helenelunds Trafikskola

Helenelunds Trafikskola lär dig inte bara att köra bil utan gör det på ett sätt som garanterar dig framgång. Skolans pedagogiska och roliga och instruktiva tillvägagångssätt får vem som helst att kunna ta körkort på nolltid!

Vi har precis vad du behöver när det gäller körskola. Vi hjälper dig med allt från att hitta det bästa paketet och den bästa instruktören/instruktörerna som ser till att det blir en enkel process hela vägen in i mål.

Det kan ibland verka skrämmande när man funderar på att göra tester eller prov, men vår specialutbildade personal vill inget annat än att ge dig de rätta förutsättningarna för att ta ett körkort. Vi ser till att ge dig den bästa chansen till körkort genom att tillhandahålla expertkunskap som kombineras sömlöst med mycket förberedelse.

Detta inkluderar både att förbereda blivande förare tillräckligt grundligt innan de börjar några lektioner men också att se till att de fullt ut förstår vad det innebär att ta ett körkort. 

Kommande kurstillfällen

Handledarkurs

maj 30, 2024 17:30

Riskettan

maj 23, 2024 17:30

Elevcentralen

På Elevcentralen finns de digitala utbildningarna Köra bil, Köra lastbilKöra mcKöra moped och Köra buss för den som vill studera digitalt. Då får man tillgång till teori, instuderingsfrågor, övningar, bilder och filmer – allt för resan mot körkort.

Rekommenderat företag åtta år i rad!

Besök oss gärna på facebook och instagram